Mensen

Wanneer jobs niet werkbaar zijn, verliest iedereen. Uw medewerkers omdat de werkdruk hen uiteindelijk vertraagt. Uw afdelingen omdat uw teamspelers in egotrippers veranderen. Managers omdat afdelingen hun doelstellingen niet langer behalen.

Domino-effect
Al uw medewerkers hebben in feite twee jobs: hun eigen job, en samenwerken met collega’s met een andere job. Een job die niet correct ontworpen werd is daarom niet alleen onwerkbaar, ze creëert ook een domino-effect. Ze heeft gevolgen voor de persoonlijke loopbaan, een impact op de werkrelaties én dus ook op de afdeling en de organisatie in haar geheel. 

TORGO brengt eenheid
Gefragmenteerde prioriteiten scheppen verwarring. Wij loodsen uw medewerkers van een veelheid aan bijzaken naar een eenheid rond strategische hoofdzaken. Naar een focus op strategische impact. Dat creëert helderheid. Bevordert de interactie. En leidt tot een breder gedragen missie op individueel, team- én organisatieniveau. Het resultaat? Inspirerende en werkbare jobs. Waarin de uitdagingen in balans zijn met de haalbaarheid. Zo daalt de uitval en stijgen de collegialiteit, betrokkenheid en retentie.


Staat haalbaarheid ook uw strategie in de weg? 

Let's connect!Mensen

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x